Trabzonspor-Gaziantepspor maçının hakemleri 4 saat statta mahsur kaldı

Trabzonspor-Gaziantepspor maçının hakemleri, karşılaşmadan sonra 4 saat stadyumdan çıkarılmadı. Bordo mavili kulübün basın sözcüsü Yakup Aslan, "Hakkımızı gaspedenleri belli süre burada tutarak Türkiye çapında tepkimizi dile getirmiş olduk" dedi.

Süper Lig'de 2-2 berabere sona eren Trabzonspor-Gaziantepspor maçını yöneten karşılaşmanın hakemi Çağatay Şahan ve yardımcıları yaklaşık 4 saat sonra stattan ayrılabildi.

Maçın son dakikasında penaltıları verilmediğini iddia eden bordo-mavili taraftarlar, Hüseyin Avni Aker Stadı'nın protokol tribünü önünde toplanarak karşılaşmanın hakemi Çağatay Şahan'a tezahüratlarla tepki gösterdi. Yönetim kurulu üyeleri de hakemlerin bulunduğu odanın önünde bekleyerek eylem yaptı.

Uzun süren bekleyişin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında hakemler, polis midibüsüne bindirilerek stattan çıkartıldı. Bu sırada stadın önünde bekleyen bordo mavili taraftarlar, hakemlere sözlü tepki gösterdiler.

Kulüp basın sözcüsü Yakup Aslan, yaptığı açıklamada, "Bizim hakkımızı gaspedenleri belli süre burada tutarak Türkiye çapında tepkimizi dile getirmiş olduk. Trabzonspor'un hakkını yemeye, Trabzonspor'u yerle bir etmeye çalışan, taraftarının hakkını mutluluğunu umutlarını elinden çalan kişiler kim olursa olsun demokratik ölçüler çerçevesinde her türlü mücadele ve savaş devam edecektir" dedi.