Trabzonspor Başkanı Gezi'yi hedef aldı, 'başbakanımızı seviyoruz' dedi

Trabzonspor'un yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün yaptığı açıklamayla Trabzonspor Başkanı'ndan çok AKP yöneticilerini andırdı.

(soL - Spor) Trabzonspor, yeni oyuncuları Malouda ve Bosingwa ile Hüseyin Avni Aker Stadı’nda resmi sözleşme imzalarken, burada kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.

'Hainlikten başka bir şey değildir'
AKP mitingine Kazlıçeşme’ye gittiğini belirten Hacıosmanoğlu, "bu milletin geleceği ile oynayan dış güçlerin, içerideki maşaların bu ülkeyi karıştırmaktı amaçları. Bizde Trabzonlu duruşuna sergileyip oraya gittik. Ama şunu da bilmemiz lazım ki 10 senedir bu ülkede yapılanları tasvip etmemek bana göre hainlikten başka bir şey değildir" dedi.

'Biz başbakanımızı seviyoruz'
"Bir 10 sene daha bu ülke bu hızla giderse dünyada söz sahibi olacak" diyen Hacıosmanoğlu, AKP kurmaylarını andıran konunşmasını şu sözlerle sürdürdü:

İçerde dünyanın kanını emenler onların uzantıları da bunu istemiyor. Bizim hep el açan ülke olmamızı istiyorlar, kucak açan ülke olmamızı istemiyorlar. Biz 600 sene dünyaya hükmetmiş Osmanlı’nın torunlarıyız. Biz kucak açmaya devam edersek, dünyada kucak açmaya başlayacağız. Bu yolda hep birlik olup beraber yürümek istiyoruz. Biz başbakanımızı seviyoruz. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz.