Topbaş'ın damadı serbest bırakılınca AKP'lilerden tepki geldi: Biz İBB'ye kayyum bekliyorduk...

"FETÖ"den tutuklu olan Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliye edilmesine AKP'li Ömer Turan'dan tepki geldi. Turan, "Biz milletçe İBB'ye kayyum atanması, Topbaş'ın da FETÖ'den alınmasını bekliyorduk, bugün tersi oldu, Topbaş'ın FETÖ'cü damadı serbest bırakıldı" dedi.

Cemaat soruşturması kapsamında tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı, sağlık sorunları gerekçe gösterilerek tahliye edildi.

Kavurmacı'nın tahliyesine tepki gösteren AKP'li yazar Ömer Turan, "Biz milletçe İBB'ye kayyum atanması, Topbaş'ın da FETÖ'den alınmasını bekliyorduk, bugün tersi oldu, Topbaş'ın FETÖ'cü damadı serbest bırakıldı. Kavurmacı'nın serbest bırakılmasından sonraki algı şu: parası ve arkası olan FETÖ'cüler serbest, alt kademedeki kermesci FETÖ'cü ablalar hapiste" ifadelerini kullandı.

Bir diğer AKP'li Fatih Tezcan ise "Kadir Topbaş'ın terörist damadı Ömer Faruk Kavurmacı tahliye edildi. Kadir Topbaş'ın ve FETÖ'nün yargı gücünü bilmeyenlere sürpriz olabilir" mesajını paylaştı.

Star yazarı Cem Küçük konuyla ilgili "Gerçekten hastaysa elbette bırakılır. Ama kamuoyunun bunu bilmesi lazım" paylaşımında bulundu.