Şenol Güneş'ten Vodafone Arena yorumu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen ve taraftarların alınmadığı Vodafone Arena'nın açılış töreni hakkında konuşan Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş Bu eserin meydana gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafona Arena’nın resmi açılışı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış törenine takım adına Teknik Direktör Şenol Güneş ile takım kaptanları Tolga Zengin ve Necip Uysal katıldı.

Açılış töreninden sonra açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şenol Güneş, “Bu eserin meydana gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Umarım bu güzellikler sahaya da yansır. Marka değeri büyüyen Beşiktaş’ı yükseltmeye devam etmek istiyoruz. Tribünler ve zemin çok güzel” dedi.

Takım kaptanı Tolga Zengin ise yaptığı açıklamada, “Yarın taraftarımızla buluşacağız. Emeği geçenlerin yüreğine sağlık. Herkesin ruhu var burada. Biz de şampiyonluk kazanarak onlara teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

Beşiktaş’ın ikinci kaptanı Necip Uysal ise yaptığı açıklamada, “İnönü Stadı’nda oynamıştım. Vodafone Arena’da da oynayacağım için çok mutluyum. Amacımız şampiyonluk kupasını Vodafone Arena’da kaldırmak” diye konuştu.