Şenol Güneş: Çarşı gibi 'her şeye karşıyım' demek istiyorum

Beşiktaş dergisine açıklamalarda bulunan Şenol Güneş ""Devrimci bir yapısı olan Beşiktaş görüyorum. Saygıdeğer, yaşam kalitesi ve entelektüel kapasitesi çok yüksek, yaratıcı bir taraftarı var. Etkilenmemek mümkün değil. Ben de bu yapıya uyum sağlamaya çalışıyorum." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş dergisine yaptığı açıklamalarda "Çarşı gibi 'Her şeye karşıyım' demek istiyorum; elbette doğruya karşı değiliz ama ırk ayrımcılığına karşıyız. " ifadelerini kullandı.

ZEKİ TARAFTAR YAPISINA YAKIŞIR FUTBOL 
"Amacımız rakibi oynatmayan ama kendisi sahada tüm varlığıyla oynayan, dinamik bir takım görüntüsü ortaya serebilmek, Beşiktaş'ın karakterine uyan bu. İnşallah bunu başarırız. Taraftarı mutlu etmek istiyoruz. Üretmek isteyen bir camia Beşiktaş. Başarı beklentisi var. Medenice fikrini ortaya serebilen, zeki bir taraftar yapısına yakışır bir futbol ortaya sermeyi hedefleyeceğiz. Her futbolcunun başarısı kendine aittir. Genç oyuncular da kendileri yapacak, ben değil. Hiçbir oyuncuyu ben çıkarmadım, onlar zaten vardı. Güneş herkese doğar yani, yeter ki ondan yararlanmasını bilin."

DEVRİMCİ BİR YAPISI OLAN BEŞİKTAŞ GÖRÜYORUM
"Devrimci bir yapısı olan Beşiktaş görüyorum. Saygıdeğer, yaşam kalitesi ve entelektüel kapasitesi çok yüksek, yaratıcı bir taraftarı var. Etkilenmemek mümkün değil. Ben de bu yapıya uyum sağlamaya çalışıyorum."

'ÇARŞI GİBİ HERŞEYE KARŞIYIM' DEMEK İSTİYORUM
"Çarşı gibi 'Her şeye karşıyım' demek istiyorum; elbette doğruya karşı değiliz ama ırk ayrımcılığına karşıyız. İnsan insandır, ırk, din, dil ayrımını çok ayıp buluyorum. Hele ki insan ayrımcılığı falan, ayıptır, kabul edilebilir şeyler değil. Çarşı'nın ne kadar değerli, önemli olduğunun her zaman farkında oldum. Bu sevgideğer taraftara ben de ayak uydurmak için çabalayacağım. Umuyorum ki tüm Beşiktaşlıları mutlu edebiliriz."