Şampiyonluğu kaybetme pahasına centilmenlik yaptılar

2. Amatör Küme'de şampiyonun belli olacağı maçta hakemin yanlış kararını düzelten Selanikspor'un kalecisi pozisyonun devamında golü kalesinde gördü. Bu golle maç berabere sonuçlandı ve Selanikspor kupadan oldu.

2. Amatör Küme'de şampiyonluk düğümünü çözecek mücadelede lider Taşköprüspor ile 3 puan gerideki Selanikspor karşı karşıya geldi. Sezonun ilk maçı berabere bittiği için Taşköprü'ye 1 puan yeterken, Selanik'in şampiyonluk için kazanması şart durumdaydı. Golsüz devam eden maçta görmeye alışık olmadığımız bir şey yaşandı.

Taşköprüspor atağında top kaleciye değerek dışarıya gitti ancak hakem aut kararı verdi. Selanikspor kalecisi Ergül Kaya hakemin yanına giderek kararın yanlış olduğunu belirterek, "Top benden çıktı" dedi. Hakem kalecinin uyarısıyla kararını değiştirip, korneri işaret etti. Korneri atmak için topun başına gelen Ömer Çalık topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne taşıdı.

İkinci yarıda karşılıklı gollerle maç 4-4 bitti. Bu sonuç Taşköprü’yü şampiyon yaparken, Selanik şampiyonluğun kapısından döndü.