Rıdvan Dilmen'den 'Erdoğan' açıklaması: 2019’da ihtiyaç olursa...

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Referandumda yaptığım kampanyadan hiç pişman değilim, bugün olsa yine yaparım. 2019’da ihtiyaç olursa yine yaparım" dedi.

Referandumda başlattığı evet kampanyası sonrası büyük tepki çeken Rıdvan Dilmen, Erdoğan'a bir destek açıklaması daha yaptı.

Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na konuşan Dilmen, "Referandumda yaptığım kampanyadan hiç pişman değilim, bugün olsa yine yaparım. 2019’da ihtiyaç olursa yine yaparım. Çünkü Tayyip Bey’in bu ülke için çok önemli bir değer olduğunu düşünüyorum. Ama diğer taraftan benim sağcısıyla, solcusuyla hiçbir problemim yok. Olmadı da. Bu ülkenin kurucu değerleriyle de yok. Ben Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu büyük Cumhuriyet’in evladıyım" dedi.

"Ne yazık ki 'Atatürk’ümüzü seven Tayyip Bey’i sevemez, Tayyip Bey’i seven Atatürk’ü sevemez' gibi bir ortam oluşturuldu. Hayır kardeşim ben ikisini de seviyorum" diyen Dilmen, "Tayyip Bey’i de bu Cumhuriyet’i daha da ileri taşımak isteyen biri olarak görüyorum. Bu sadece duygusal ilişkimiden kaynaklanmıyor, yaptıklarına da bakıyorum. Bu benim görüşüm, beğenmeyebilirler. Ama ben Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülke için bir şans olduğunu ve içinde müthiş derecede çocuk ruhu olduğunu biliyorum. Onu görmüyorlar. Son derece çocuksu, sıfır kini olan, hayata pozitif bakan bir insan" ifadelerini kullandı.