Rıdvan Dilmen: Galatasaray kim ben kimim

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın kendisini mahkemeye vermesi konusunda konuştu

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın kendisini mahkemeye vermesi konusunda ilk defa açıklamada bulundu. Dilmen, sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.

Canlı yayında yaptığı açıklama sonrası Galatasaray'ın mahkemeye verdiği Rıdvan Dilmen,şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray kanunsuz bir şey mi yapıyor’ sözünün ardından, herkes her şeyi yapabilir Türkiye'de. Ben o gün yayından çıktıktan sonra Twitter'da büyük tartışma olduğunu öğrendim. Hakikaten yanlış anlaşılabilirsin bu sözlerden dolayı.Ben böyle edepsiz bir insan mıyım?

Galatasaray kim ben kimim. Böyle bir şımarıklık edepsizlik yapar mıyım. Ben orada ironi de yapmadım orada. Fenerbahçeli kaleci Ertuğrul hakkında da yorum yaptım. Ben Fenerbahçeliyim ama, her takıma saygı duyarım. Mahkemeye verirlerse saygı duyarım , oraya da giderim ne yapayım.

Ancak 2 hafta önce ben Dursun beye telefon açtım. Kendi resmi sitelerinde terör örgütünün amblemi olduğu algılanan bir şey vardı. Dedim başkanım bakın sizin sitede tuhaf bir durum var ,sizi zor durumda bırakır bir bakın dedim. Teşekkür etti.

Aynı resmi siteden beni mahkemeye verdiklerini açıkladılar Zaman gösterecek, futbolda çok farklı bir şey var. Ben dünyanın en sabırsız adamıyım. Ben futbolda sabrı öğrendim. Zaman Türkiye'de her şeyi gösterecek. Bana alzheimer dediler. Zannediyorlar ki ben onları görmüyorum, bilmiyorum"

RIDVAN DİLMEN NE DEMİŞTİ?

Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın yeni transferleri ile ilgili yaptığı yorumda “Dursun Özbek’i tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi transferler yaptılar. Yok bonservis problemi yokmuş, oyuncuyla problemi varmış. Bir şekilde formüle ettiler. Ha kanunsuz bir şey yaptılarsa bilemem” dedi. Bunun üzerine ağır eleştiri alan Rıdvan Dilmen, özür dilemek zorunda kaldı. Yine NTV Spor canlı yayına bağlanan Rıdvan Dilmen, tepkiler üzerine “Galatasaray Kulübü’ne asla ama asla saygısızlığım olmaz, olamaz da… Yanlış anladılarsa da kusura bakmasınlar. Sevgili Galatasaraylılar da onlara bir saygısızlık yapmayacağımızı bilirler” dedi.