Mersin İdmanyurdu'nun 6 puanı daha silindi

Mersin İdmanyurdu'nun eski dönemlerde takımda bulunan ve alacaklı şekilde ayrılan yabancı bazı oyunculardan dolayı 6 puanı daha silindi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nun eski dönemlerde takımda bulunan ve alacaklı şekilde ayrılan yabancı bazı oyunculardan dolayı 6 puanı daha silindi.

20 Eylül'de 3 puanı silinen kırmızı-lacivertli ekibin, son cezayla bu yıl 9 puanı silinmiş oldu. Kulüp Başkanı Hamit İzol, "Bu bizden önce kesinlemiş bir cezaydı, müdahale edemedik. Aslında 9 puan silinecekti ama 3 puanı yaptığımız girişimlerle çözdük" dedi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Mersin İdmanyurdu, zor günler geçirmeye devam ediyor. 3 yıldır yaşadığı maddi sıkıntılar, transfer tahtasının kapalı olması karşısında nefes almakta zorlanan kırmızı-lacivertli ekip, bir de geçmiş dönemlerde alacağı olan yabancı oyuncuların FIFA'ya yaptığı şikayetlerle uğraşıyor. 20 Eylül'de yabancı bir oyuncuya olan borçtan dolayı 3 puanı silinen Güney ekibinin, dün başka bir yabancı oyuncunun alacağından dolayı 6 puanı daha silindi. Şu anda ligde sonuncu sırada bulunan Mersin ekibinin, -6 puanı bulunuyor.