Gençlerbirliği taraftarları Bülent Uygun ihtimaline tepki gösterdi

Gençlerbirliği takımının taraftar grupları Alkaralar, Haydi Gençler, Kardeşler, Maraton Şimşekler ve KaraKızıl, kulüp başkanı İlhan Cavcav'ın 'Bülent Uygun'u teknik direktörlük görevine getirebiliriz' sözlerine tepki gösterdi.

Gençlerbirliği taraftar grupları, Bülent Uygun'un Gençlerbirliği'ne teknik direktör olarak getirileceği şeklindeki açıklamalara tepki gösterirken, "kurulduğu günden bu yana tertemiz bir tarihi olan kulübümüze UYGUN değildir" dedi.

Bu taraftar gruplarının temsilcileri Kulüp Genel Menajeri Cem Onuk ile bir görüşme yaparak yazılı metni Kulüp Başkanı İlhan Cavcav'a iletmek üzere Cem Onuk'a verdiler.

İşte o açıklama:

SAYIN: İLHAN CAVCAV ve YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Son günlerde her yerde Teknik direktör seçimiyle ilgili haberler yayınlanmaya başladı. Fuat Çapa ile sözleşme yenilenmeyeceği açıklandı. Üzülmemize rağmen kararınıza saygı duyduk. Daha sonra hiç istemediğimiz, kabul edemeyeceğimiz bir isim telaffuz edilmeye başlandı. Bizler de Gençlerbirliği taraftarları olarak fikrimizi beyan etme gereği duyduk.

Yıllardır hep aynı durumu yaşıyoruz. Herkes bizim hakkımızda konuşurken benzeri olmayan tesislerimizle, binlerce genç yetiştiren alt yapımızla, kulübümüzün borçsuz tek kulüp oluşuyla övünüp duruyoruz. Ancak sportif başarı olarak yol alamıyoruz. Her sene 5.- 10. sıra arasında bitiriyoruz ligi. Gençlerbirliği taraftarı bu durumdan artık bıkmıştır. Dünyanın Şampiyon çıkartamamış tek başkenti olmaktan utanmaktadır. 1923'ten beri bu takımı takip eden Ankaralılar artık başarı istemektedir.

Peki başarı her şey demek midir?

Gençlerbirliği taraftarı, her taraftar gibi başarı ister ancak öncelikleri, değerleri vardır. Kendi hayatında olduğu gibi takımının da hakkıyla başarılı olmasını tercih eder, özelliklerinden taviz vermeden hedefe ulaşmak ister. Bu özelliklerimizi düşünürken, Bülent UYGUN ismini duyduk ve şaşkınlık içindeyiz !!!

Bülent UYGUN, Gençlerbirliği kültürüne yakışmayacaktır. Kurulduğu günden bu yana tertemiz bir tarihi olan kulübümüze UYGUN değildir. Şike davasına ismi karışmış, HALA AKLANAMAMIŞ, çetecilerle, mafya bağlantılarıyla ilişkilerini reddetmeyen bir şahsın Gençlerbirliği 'ne hoca olmasını içimize sindiremiyoruz. Bülent UYGUN' u istemiyoruz. Yönetimimizin bu konuda duyarlı olmasını, taraftarın görüşünü dikkate almasını istiyoruz. Bülent UYGUN'un gelmesi demek yıllardır Gençlerbirliği' ne olan sempatinin ortadan kalması demektir. Kombine satışlarının düşmesi demektir. Hedefsiz bir takım olma tutumunun devam etmesidir.

Bizler Gençlerbirliği taraftarları olarak Bülent UYGUN' u istemiyoruz, ŞİKECİ, ÇETECi 'lerin Gençlerbirliği'mizde yeri yok !!!

Başkanımız ve Yönetim kurulu üyelerimiz, Centilmenliğiyle nam salmış, herkes tarafından sevilen cumhuriyet Ankara'sının takımı Gençlerbirliği' nin isminin bu adamlarla anılmasına, kirletilmesine izin vermeyin... Bunun vebalini almayınız. Tarih de, taraftar da bunu affetmez!

(soL - Haber Merkezi)