Fırat Aydınus: Bursaspor inşallah gol atmaz

Bursaspor'un hafta sonu 4-1 kazandığı İstanbul Başakşehir maçında, hakem Fırat Aydınus ile yeşil-beyazlı takımdan Volkan Şen arasında yaşanan tartışmanın nedeni belli oldu.

Bursaspor-İstanbul Başakşehirspor maçının 40. dakikasında Volkan Şen ile Fırat Aydınus arasında birkaç dakika süren tartışma yaşanmış, kimse ne olduğu anlamamıştı. Sert şekilde tepki gösteren Volkan'a uzun süre kart göstermeme konusunda direnen Aydınus, oyunu tekrar başlattıktan sonra Şen sakinleşmeyince sarı kartını çıkartmıştı. Olayın perde arkası ortaya çıktı.

'İNŞALLAH BURSASPOR GOL ATMAZ'
Habertürk'ün haberine göre; Başakşehir'den Ferhat Öztorun'un, Şener Özbayraklı'ya yaptığı hareket sonrası faul kararı veren Fırat Aydınus'a, yardımcısı Aleks Taşcıoğlu'nun "Hocam ağır karar, faul yoktu" dediği öğrenildi. Telsiz kulaklıktan Aydınus'un "Farkındayım, ama artık kararı verdim. İnşallah Bursaspor gol atmaz" sözünü duyan Volkan adeta çılgına döndü.

'SEN NASIL HAKEMSİN?'
Volkan, "Sen nasıl hakemsin? Bu şekilde nasıl konuşursun" diyerek, Aydınus'un üzerine yürüdü. İstanbul bölgesi hakeminin "Sen işine bak" sözüne daha da sinirlenen yeşil-beyazlı oyuncu, "Ben kaptanım" diyerek pazubandı çıkarmaya kalktı. Teknik direkör Şenol Güneş, sarı kartı bulunan Volkan'ı ikinci yarıya çıkartmamıştı.