Fikret Orman'dan Galatasaray'a: Salak salak transferler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, otelin lobisinde sohbet ettiği gazetecilere Galatasaray'la ilgili konuştu.

TSYD’nin düzenlediği ‘Toros Zirvesi’ni ziyaret eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, otelin lobisinde sohbet ettiği gazetecilere Galatasaraylıları kızdıracak açıklamalarda bulundu.

TT Arena konusunda Sarı-Kırmızılı camiaya ağır eleştiriler yönelten Başkan Orman, şunları söyledi:

“Galatasaray stat konusunda beleşe kondu. Fenerbahçe stada giriş için otoban açtı. Galatasaray’ın lokasyonu kötü değil. Ama her şeyi devletten bekleyip işi beleşe getirmeyi seviyorlar. Galatasaraylılar’ın yerinde olsaydım, o araziyi yapma karşılığında alır, stadı ben yapardım, gelir elde ederdim. Stadın yeri, İstanbul’un en lüks, modern ve pahalı yerlerinden biri.”

'ONLAR MONŞER'
Orman, Galatasaray’ın yanlış transferlerine de taş atarak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Onlar monşer. Onlar sadece puro içmeyi bilirler. 50 milyon Dolar harcayıp, salak salak transfer yapıp, takımı oyuncu çöplüğüne çevirirken, üç beş kuruş verip stadın üstünü kapatmamak için bin dereden su getiriyorlar. Biz kendi kaynaklarımızdan bir stadyum yapıyoruz. Nereden geliyor bu değirmenin suyu diye soran bir Allah’ın kulu yok!"

"Bazı şeyler ağrıma gidiyor. Bu işler dışarıdan atmayla tutmayla olmuyor. Müteahhit gibi her çalışmayı yakından takip ediyorum. Sabahtan akşama kadar stattayım. Bakın ellerimde bu yüzden yaralar çıktı.”