Fenerbahçeli eski futbolcu iki kişiyi bıçakladı

Fenerbahçeli eski futbolcu Erdi Demir (53) hakkında, Kadıköy’de tartıştığı arkadaşları Erdoğan A. ve Sercan O.’yu bıçakla yaraladığı gerekçesiyle 2 yıl 1 aydan 9 yıl 2 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İddiaya göre, 29 Nisan 2017 tarihinde meydana gelen olayda, Kadıköy’de bir parkta oturan ve daha önceden tanıdığı Erdoğan A. (55) ve Sercan O.’nun (38) yanına gelen Fenerbahçeli eski futbolcu Erdi Demir, ikili ile tartıştı. Daha sonra parktan ayrılan Erdi Demir, bir süre sonra yeniden parka geldi. Yine tartışma çıkması üzerine Erdoğan A. ve Sercan O.’, Erdi Demir’i darp ederken, Demir’de yanında bulunan bıçakla Erdoğan A. ve Sercan O.’yu yaraladı.

Hürriyet'ten Aziz Özen'in haberine göre, olayla ilgili soruşturmayı yürüten Anadolu Cumhuriyet Savcılığı, müşteki-şüpheli Erdi Demir hakkında, ‘kasten yaralama’ ve ‘hakaret’ suçlarından toplamda 2 yıl 1 aydan 9 yıl 2 aya kadar, müşteki-şüpheliler Erdoğan A. ve Sercan O. hakkında da ‘kasten yaralama’ suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Müşteki-şüphelilerin yargılaması, Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılacak.