Fenerbahçe'de tartışma yaratan kare

Fenerbahçe'de 3 Temmuz operasyonlarında karşı karşıya gelen Aziz Yıldırım ile Mehmet Ali Aydınlar bugün sponsorluk anlaşmasına imza attılar. İkilinin o dönem yaptığı tartışmalar ve Cemaat suçlamaları yeniden gündemde.

Fenerbahçe'de 3 Temmuz sonrası karşı karşıya gelen ve başkanlık için yarışan Aziz Yıldırım ile Mehmet Ali Aydınlar, bugün sponsorluk sözleşmesine imza attılar.

İkili 3 Temmuz operasyonları döneminde birbirlerine Cemaat suçlamasında bulunmuştu.

Aziz Yıldırım o dönemde Mehmet Ali Aydınlar için Cemaat imasında bulunurken, şu sözleri kullanmıştı:

"Sözümüz sanadır Aydınlar, Şunu bilmelisin ki; holding sahibi olabilirsin, TFF Başkanı olabilirsin hatta bir gün çok daha büyük mevkilerde bile olabilirsin. Ama asla Fenerbahçe Başkanı olamayacaksın! Sen ve senin arkandaki zihniyetin buna gücü yetmeyecek. Sen ki; Galatasaraylı işbirlikçilerinle yönetemediğin TFF’de, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi hakkını türlü oyunlarla gasp etmedin mi? Türkiye’de UEFA hakkında; UEFA’da Fenerbahçe hakkında gerçek dışı beyanlarda bulunmadın mı? Her yanlış kararın sorumluluğunu başkalarına yükleyerek yönetemediğin bu süreçte acz içine düşmedin mi?"

Aydınlar ise başkanlık seçimi öncesi Aziz Yıldırım'a Cemaat yanıtı vermiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kulübün tüm çalışanlarını ve FB TV'yi kendi kampanyasında kullanıyor. Mükemmel bir yönetim kadrosuyla geliyorum. Hepsi de işlerinde başarılı olmuş, TÜSİAD üyesi işadamlarıdır. Hiçbiri, hiçbir grubun mensubu değil. İstediği kanalda ve ortamda düelloya hazırım. Hodri meydan! Cevabını vermeyeceğim hiçbir şey yok. Hep bir iftira ve karalama kampanyası. Artık yeter! Uyanın arkadaşlar. Cemaat diyenler Aziz Yıldırım'ın Fetullah Gülen'i defalarca arayıp sonunda da görüştüğünü neden söylemiyor? Son teşekkürde kimlerin isimleri var? İyi bakın bakalım."