Eğitim-Sen turnuvasında şampiyon belli oldu

Eğitim-Sen Boğaziçi Üniversitesi İşyeri Temsilciliği tarafından düzenlenen Dostluk ve Kardeşlik Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu bugün yapılan final maçı sonrası belirlendi.

Boğaziçi Üniversitesi’nde yaklaşık bir aydır oldukça çekişmeli maçlarla süren Dostluk ve Kardeşlik Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu üniversitenin Kandilli Kampüsü’nden Biyomedikal takımı olurken, turnuvada dereceye giren takımlar kupalarını aldılar.

Eğitim-Sen Boğaziçi Üniversitesi İşyeri Temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvada bugün final maçı oynandı. Poyrazlar ve Biyomedikal takımlarının karşı karşıya geldiği ve oldukça çekişmeli gerçekleşen maçı Biyomedikal takımı 3-2 alarak turnuvanın şampiyonluğu kazandı. Yaklaşık 1 aydır süren turnuvada yüzü aşkın üniversite emekçisinin izlediği maçın sonucuyla birincilik kupası üniversitenin Kandilli Kampüsü’ne gitti.

Final maçının ardından turnuvanın düzenlendiği Güney Kampüs’teki ÖFB spor salonunda ödül töreni düzenlenirken, dereceye giren ilk üç takıma kupaları verildi. Kupa töreninde turnuvanın üniversitedeki birçok emekçiyi biraraya getirdiği, dostluk ve dayanışma duygularını güçlendirdiği kaydedilirken, Eğitim-Sen’in üniversitede sportif faliyetler düzenelemeye önümüzdek aylarda da devam edeceği ifade edildi. Daha sonra yapılan ödül töreninde, turnuva üçüncüsü Munzur Hazal, ikincisi Poyrazlar ve birincisi Biyomedikal takımlarına kupaları verildi.

Dostluk ve Kardeşlik Voleybol Turnuvası’nda yapılan ödül törenin ardından bir kapanış kokteyli düzenlendi.
(soL-İstanbul)