Dursun Özbek'ten Tudor açıklaması

Galatasaray Yönetim Kurulu, TT Stadı'nda kritik bir toplantı yaptı. Igor Tudor'un geleceğinin görüşüldüğü toplantıda başkan Dursun Özbek stat çıkışı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Yönetim Kurulu, TT Stadı'nda kritik bir toplantı yaptı. Igor Tudor'un geleceğinin görüşüldüğü toplantıda başkan Dursun Özbek stat çıkışı açıklamalarda bulundu. Özbek antrenör değişikliği olmayacağını söyledi.

Bugün salı günü rutin yönetim kurulu toplantımız. Bu akşam tekerlekli sandalye takımımız için hazırladığımız gece var. Devamlı gündemde tutulan konular ise takımımızın son maçlarda aldığı kötü performanslar...Alınan sonuçlar yönetim kurulumuzu üzdü. Bu manada yönetim kurulumuzun amacı yapılan hataları tespit etmek, takımımızın sezon başında yakaladığı forma geri döndürmek.... Teknik kadronun hatası varsa buna dikkat çekmek... Herhangi antrenör değişikliği söz konusu değil. Mühim olan hatalardan ders almak. Ezeli rakiplerimizden 3 puan öndeyiz. Şampiyonluğun hala en kuvvetli takımı Galatasaray. Burada performansı etkileyen taktik hatalar olabilir. Bunu çaresi hemen sil baştan yapıp antrenör değişikliği yapmak değil. Sayın Tudor'un lig başında gösterdiği performans çok iyiydi. Üzerinde duracağımız konu yapılan taktik hataların tekrar olmamasını sağlamak.

Sayın Terim bunu yalanladı. Böyle bir görüşme yok. Böyle bir arayış içinde değiliz.