çArşı'ya Vodafone Arena yasağı!

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena tamamlanmadan yönetim ile çArşı grubu arasındaki iplerin tamamen koptuğu belirtiliyor.

çArş’yı yeni stadın kapalı tribününde istemeyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, yoğun alımlar karşısında, “o biletler rezervasyonlu” diyerek alımları durdurduğu iddia edildi. Cumhuriyet'te yer alan habere göre, İnönü Stadı’nda kapalı tribünde yer alan çArşı grubu yeni statta da aynı tribünde yer almak istemiş ancak Fikret Orman, taraftarlara yeni açık tribünü mekan olarak göstermişti. Orman Vodafone Arena’nın yapımına başlanan ilk günlerde “Ateşli taraftarlar yeni açık tribünde yer alacak.Yeni statta Dortmund’un Westfalen’deki gibi bir kale arkası tribünümüz olacak. O bölüm dik, locasız düzenlenecek” açıklaması yaparak çArşı ile ilgili politikasını belirlemişti. Ancak Orman’ın yaptığı bu açıklamaya rağmen yeni açık tribün, 2 katlı olarak planlandı, araya da iddiaya göre loca sistemi getirilecek.

çArşı grubunun önemli isimlerinden Ayhan Güner sosyal medyada “Bilmeyene, duymayana, derdi olana duyurulur, çarşı Şeref Bey Stadı’nda kapalı üste olacak” sözleriyle yaşanan gerilimi taraftarlara duyururken Vodafone Arena’daki kombine geriliminin artarak devam edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.