Burak Yılmaz'ın arabayı bırakıp neden kaçtığı belli oldu...

Referandum sırasında AKP'ye verdiği destekle bilinen isimlerden Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yaşadığı kaza sonrası aracı bırakıp kaçmıştı. Olaya ilişkin önemli bir iddia gündeme geldi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir trafik kazası geçiren ve aracı bırakıp kaçtığı ortaya çıkan Burak Yılmaz'a ilişkin yeni bir iddia gündeme geldi.

Sabah gazetesinden Hıncal Uluç, Burak'ın alkollü olduğu için aracı bırakıp gittiğini ileri sürdü:

Burak Yılmaz, ölümcül bir kaza yapmış.. Altındaki üç milyonluk Ferrari hurda olmuş ama, Burak şanslı.. Öyle kurtulmuş ki, bu hafta oynayabilecek.
Güzel değil mi?.
Değil.. Olayın arkasına inin, Türk futbolundaki çöküş sebebini görürsünüz.
Olay Emirgan'da.. Saat, sabahın dördü.. Burak, Kasımpaşa maçının ardından, Emirgan'daki "Gizli Kalsın" adlı fevkalade popüler, o ölçüde de netameli mekânda sabaha kadar eğlenip, kim bilir kafası nasıl halde, Fatih Hocamın damadı (Gene o), Volkan Bahçekapılı'nın galerisine ait (Plakası var mı acaba) Ferrari'ye atlamış.. Arabayı paramparça eden kazayı yapmış. Hemen orada, yakın arkadaşı, ayrılmaz kankası Selçuk İnan peydahlanmış (O da mı ayni yerde eğleniyordu acaba) almış Burak'ı gitmiş.. Ya da alkol muayenesinden kaçırmış da diyebilirsiniz.