Bilal Erdoğan Fenerbahçe kongresine gidecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’a, Fenerbahçe kongresi öncesi "sandığa gitmeyin" telkini geldiği öğrenildi.

Fenerbahçe kongresi öncesi Bilal Erdoğan'ın oy vermeye gidip gitmeyeceği merak konusu. Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Sarı-Lacivertli kulübün, okul arazisi konusunda Milli Eğitim Bakanlığı’yla yaşadığı gerginliğin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı oluşan olumsuz havanın, kongre günü sertleşebileceği yolunda sözlü olarak öneride bulunan danışmanlar, 17-25 Aralık sürecinde kamuoyuna yansıyan tapelerdeki konuşmaların da “Bilal Erdoğan antipatisi” oluşturduğunu ifade ettiler.

Bilal Erdoğan’ın, o günlerde babası Recep Tayyip Erdoğan’la, Fenerbahçe yönetim kurulu üzerine yorum yaptığı ve hem Başkan Aziz Yıldırım, hem de, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ diye bağıran kulüp üyelerini sert bir dille eleştirdiği, tapeler aracılığıyla kamuoyuna yansımıştı. Sosyal medyadaki, “TÜRGEV’e arazi, Fenerbahçe’ye nasihat” türündeki paylaşımlar da, Fenerbahçeli üyelerce büyük ilgi görmüştü.

Babası gibi F.Bahçe Kongre üyesi olan Bilal Erdoğan’ın 31 Mayıs’ta Ülker Sports Arena’daki seçime katılıp katılmayacağı bilinmiyor.