Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye yanıt

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Kadıköy'de oynanan ve Fenerbahçe'nin son dakika golüyle kazandığı maçın tartışması bitmiyor. Beşiktaş, bir açıklama yayınlayarak Fenerbahçe'ye "O seviyeye asla inmeyeceğiz" dedi.

Beşiktaş'ın dün yaptığı açıklamalara bugün hem FB TV hem resmi internet sitesi aracılığı ile cevap veren Fenerbahçe'ye Beşiktaş'tan karşı açıklama gecikmedi.
Siyah beyazlılar internet sitesi aracılığı ile Fenerbahçe'ye cevap verdi. Beşiktaş tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

FUTBOLUMUZA ZARAR VEREN BU ZİHNİYETE PRİM VERECEK ŞEKİLDE CEVAP VERMEYECEĞİZ VE O SEVİYEYE ASLA İNMEYECEĞİZ

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, vicdan sahibi herkesin görebileceği, tüm sporseverlerin gözleri önünde cereyan eden derbi maçtaki spor ve ahlak dışı olayları örtmek amacıyla yapmış olduğu açıklama, kulübümüzü kendi seviyelerine çekme ve asıl konudan uzaklaştırma gayreti taşımaktadır.
'Adalete fener yak' diyen bir kurumu yönetenlerin; adaletsizliklerin arkasına sığınması, adaleti kazanmak sanması, Türk futbolunun kanayan yarasının gün yüzüne çıkmasıdır.
Türk futbol ailesinin tüm paydaşlarının hem fikir olduğu şekilde; futbolumuza zarar veren bu zihniyete prim verecek şekilde cevap vermeyeceğiz ve o seviyeye asla inmeyeceğiz. Ancak futbolumuzdan bu zihniyet ve seviyenin temizlenmesi mücadelemize, aynı kararlılıkla devam edeceğimizi kamuoyuna saygılarımızla sunarız.