Beşiktaş, Liverpool maçı öncesi tesislerde mahsur kaldı

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Liverpool ile oynayacağı maç için bugün İngiltere'ye gidecek olan Beşiktaş, yoğun kar yağışına takıldı.

Liverpool ile yarın kritik bir maça çıkacak Beşiktaş , tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı ve fırtına nedeniyle tesislerinden çıkamıyor. Siyah-beyazlılar, bu sabah saat 08.30'da BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden ayrılıp Sabiha Gökçen Havaalanı'na gitmesi gerekirken hala tesislerde bulunuyor.

CİHAN'da yer alan habere göre, İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar ve fırtına yüzünden Atatürk Havaalanı ve Sabiha Gökçen'de bir çok seferler iptal edilirken, Beşiktaş'ı Liverpool'a götürecek uçağın ise kalkıp kalkmayacağı belli olmadığından siyah beyazlı kafile tesislerinde bekliyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan gelecek cevaba göre hareket edilecek.

Bilindiği gibi Beşiktaş, Liverpool maçı için bugün saat 10.30'da Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkacak özel bir uçakla İngiltere'ye gidecekti. Siyah beyazlı ekibin teknik patronu Slaven Bilic ve bir oyuncu maçın oynanacağı Anfield Stadı'nda bir basın toplantısı yapacak ve maçın son çalışmasını da aynı yerde yaparak kampa girecekti.  

Beşiktaş kafilesinin tesislerden ne zaman ayrılacağı ve Liverpool'a ne zaman uçacağı konusunda bekleyiş sürüyor