Aziz Yıldırım: Çapulcuların bu kulüpte işi yok

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Adalet hak hukuk işlerse kötü bişey çıkmayacak biliyorum. Çapulcuların bu kulüpte işi yok. Ali Koç söz verdi sözünden dönmez Fenerbahçe'ye başkan olacak" dedi.

Aziz Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

Sevgi yok saygı yok, sevgi yok kime yok. Sokağa kıçıkıyorum herkesa sarılıyor bana. İnsanlarla samimiyiz. Fenerbahçe'ye ihanet edenlerle, Fenerbahçe'nin parasını çalanlarla sevgi yok aramda. Alex'i Mahmut Uslu almaya gitti, Daum istiyordu. Figer'le konuştuk ilk yıl "Karısı hamile seneye gelsin dedi" tamam dedik. Biz o sene Nobre'yi aldık. Ertesi yıl Alex geldi başladı çok iyi oynuyordu. Ben Alex'le ilgili bişey anlamadım bugüne kadar. Tribünleri açıyorum esrar da kokain de içsinler. Yeter artık ben uğraşamam. Siz onlara para verip bağırtacaksınız ben uğraşacam.

Alex önce iyiydi, iyi gidiyodu, yaşta ilerleyince para dedi falan hallettik herşeyi. Siz bağırıyordunuz yuhluyordunuz. Ben çıktım taraftarın yaptığına yönelik alkışladım Alex'i. Sonra sözleşmesi bitti Mahmut Uslu ve yöneticiler anlaşmaya çalıştılar. Daum kıvranmaya başladı aman idare et falan diye. Daum'dan sonra Aykut hoca geldi. Aykut hoca ben bununla yapamam antrenmana gelmiyor olmuyor. Bende hoca idare et dedim. Kardeşim beni aradı hoca istifa ediyor diye. Gittim odaya hoca ne oluyo diye ben bununla yapamıyorum dedi. Neyse zar zor Aykut hocayı ikna ettik. Sabah haber bir aradım kadro dışı bırakılmış haberim bile yok. Odaya yanıma geldi ben Brezilyaya gitmek istiyorum dedi ve gitti. Ya Aykut hoca gidecekti ya da o. Hep prim prim istiuodu bizden.

Bana padişah diyorlar diktatör diyorlar ya diktatör olsam kulübü halka açmazdım. Ben yaptım yapacağımı. Benim tek sıkıntım var, mahkemedi karar bir an önce ne çıkarsa çıksın. Adalet hak hukuk işlerse kötü bişey çıkmayacak biliyorum. Çapulcuların bu kulüpte işi yok. Ali Koç söz verdi sözünden dönmez Fenerbahçe'ye başkan olacak.

Eğer siz yazdıklarınızı yapmak istiyorsanız, 5 sene içinde Avrupa Şampiyonu olacaksa Fenerbahçe getirin 100 milyon teminat mektubu başkanlıktan çekiliyorum. Yüz milyon Euroluk teminat mektubu verin söylediklerinizi yapın paranızı size geri veririm. Ne yapıyorsunuz ya 2 sene sonra beş kuruş ödeyemezsin. Getirin 100 milyon teminat mektubu hemen adaylıktan çekileyim.