Aziz Yıldırım: Bugün istifa edecektim ama...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Mahkeme olumlu bir karar verirse, biz zaten aklanacağız. Ama olumsuz karar verirse ben zaten istifa ederim. Bu lekeyi taşımam" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Stadı'nda basın toplantısı düzenliyor:

İşte Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından başlıklar:

7 Temmuz'da davada aksi bir karar çıkarsa Fenerbahçe Üyeliğinden ve başkanlığından istifa ederim. Mahkeme netileceğinde günün arkasından kongre kararı alacağım.

Bugün gazeteye verilen o ilan olmasaydı istifa edecektim. Bunlar beni tehdit edemezler, hiçbir şeye boyun eğmem. Listelerini yapsınlar gelsin, kongrede konuşsunlar.

Bu ilan olmasaydı bugün başka konuşacaktım. Ama isimlerini bilr saklayarak böyle ilan verenlerin tehditlerinden dolayı adayım. Mahkeme neticenlendiğinin etresi günü yeni kongre kararı alacağım. Ben 17 sene içidne yaptığım iyi ve kötü hadiselerle ancak genel kurula hesap veririm. Öyle üç tane bacaksıza hesap vermem. Öyle tehditlerden korkacak adam değilim. Tehditler beni daha da hırslandırır. Kongre Cumartesi gelir kürsüye çıkarlar vaatlerini söylerler. 3 Temmuz'dan bu yana Avrupa'ya gidemiyoruz. Mahkem hakkımızda olumlu bir karar alırsa bütün hesaplaşmaları yapacağız.  Kız basketbol takımı ben geldiğimde kapanıyordu. 10 senedir şampiyon oluyor.

Futbol takımına yumurta atıyorlar.. Bre şerefsizler sizin hakkınızda gereken her şeyi yapacağım hukuki olarak