Atatürk fotoğrafı koyduğu için kovuldu

Ünlü spor yazarlarından Faik Gürses, Fatih Terim'in Milli Takım'dan ayrılışına ilişkin detayları yazdı. Gürses, Terim'in yardımcılarından Şükrü Hanedar'ın, EURO 2016'da Milli Takım yedek kulübesine Atatürk fotoğrafı koyduğu için gönderildiğini ileri sürdü.

Spor yazarı Faik Gürses, Fatih Terim'in Milli Takım'dan ayrılışının detaylarını yazdı. Gürses'in yazısında Terim'in ayrılışı dışında ilginç bir detay daha yer aldı.

Gürses'in yazısında, "A Milli Takım İdari Sorumlusu Şükrü Hanedar ise daha önce görevi bırakmıştır. Hatta onun için, Fransa 2016'da Hırvatistan maçı sırasında yedek kulübesine Atatürk posteri koyduğundan gönderildi yorumları yapılır" ifadelerini kullandı.

Parc des Princes Stadı'nda oynanan maçta, yedek kulübesindeki koltuklardan birine, "Sonsuza dek..." yazılı bir Atatürk fotoğrafı objektiflere yansımıştı.

Gürses, Terim'in gönderilişinin ise 20 dakika içerisinde geliştiğini, Ukrayna maçına hazırlanan teknik heyetin Ali Dürüst'ün gelişi sonrası kararı öğrendiği ortaya çıktı.

Habere göre, Terim ile TFF arasında yaşanan gerilimli ayrılık sırasında bir ara TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in, "Hocam sizce kimi getirelim. Bize bir öneriniz var mı?" sorusu ise krizi daha da doruğa tırmandırdı. Terim'in bu soru sonrası oldukça sinirlendiği dile getirildi.