Afyon'a Lefter Kütüphanesi kuruluyor

Sol Açık taraftar grubu Afyon'un Şuhut İlçesi'ndeki Mahmut Köyü İlkokulu'na Lefter Kütüphanesi kuruyor.

Sol Açık taraftar grubu tarafından yapılan açıklama şöyle:

Lefter Küçükandonyadis (22 Aralık 1925 Büyükada, İstanbul - 13 Ocak 2012, İstanbul), Santrafor mevkinde forma giymiş Rum asıllı futbolcu ve teknik direktör. Doğum adı Rumcada özgür anlamına gelen Elefterios olan futbolcu, kısaca Lefter olarak anılmaktaydı. Aynı zamanda ordinaryüs lakabıyla da tanınmaktadır.

İşte adı gibi özgür olan ve Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdırmış Lefter adına bir kütüphane kuruyoruz Sol Açık Fenerbahçe olarak. Bu kütüphane ile Lefter adının anlamı gibi özgür çocuklar ve bireyler yetiştirmek için.

Siz değerli Sol Açık Fenerbahçe dostlarının göndereceği kitaplar, efsanemiz Lefter'in adını Afyon ili Şuhut İlçesi Mahmut Köyü İlkokulu'nda yaşatacak. Bize ulaştaracağınız ilkokul-ortaokul öğrencileri seviyesindeki kitaplar, hem Fenerbahçemizin hem de efsane kaptanımız Lefter'in sevilmesine ve tanınmasına katkı sunacaktır. Bunun yanında bir Sol Açık Fenerbahçeli olarak eğitime ve aydınlanmaya katkı sunmak da manevi olarak bizleri hayata daha sıkı bağlayacaktır.

Gönderebileceğiniz Kitapların Türleri:

1.İlkokul - Ortaokul düzeyinde roman, öykü kitapları.

2.SBS'ye hazırlık kitapları ( Kullanılmamış olması rica olunur. )

(Ansiklopedi türü kitaplar gönderilmemesi rica olunur. )

Kitap Gönderim Adresi: Mandıra Cad. Yavuz Sok. No:21 Kadıköy / İstanbul
İletişim Tel: 05397664451 05558358122

(soL - Haber Merkezi)