Adana Demirspor'a tribün kapatma cezası

Adana Demirspor Kulübü'ne, "Siyasetin uşağı, satılmış hakemler" sloganı nedeniyle tribün kapatma cezası verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Kardemir Karabükspor maçında çirkin ve kötü tezahürat yapıldığı iddiasıyla Adana Demirspor Kulübü'ne tribün kapatma cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından yapılan açıklamada, Adana Demirspor ve Kardemir Karabükspor arasında oynanan PTT 1. Lig müsabakasında Adana Demirspor taraftarlarının neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle kapalı tribüne giriş yapan taraftarların bir sonraki ev sahibi maçta elektronik biletlerinin bloke edildiği ve taraftarların bir sonraki ev sahibi müsabakasına giremeyecekleri bildirildi. 

ÇİRKİN VE KÖTÜ: SİYASETİN UŞAĞI, SATILMIŞ HAKEMLER

PFDK'nın aldığı kararla birlikte kapalı tribünde yer alan Şimşekler Grubu, 24 Ekim tarihinde oynanacak olan ve Adana derbisi olarak adlandırılan Adana Demirspor - Adanaspor A.Ş. maçında cezalı duruma düşmüş oldu.

4 Ekim tarihinde oynanan Adana Demirspor - Kardemir Karabükspor maçında Şimşekler Grubu, kötü yönetim sergileyen hakem Hakan Ceylan'a tepki göstermiş ve "Siyasetin uşağı, satılmış hakemler" şeklinde tezahüratta bulunmuştu.