Şanlıurfa'da iki işçi hayatını kaybetti

Şanlıurfa’da, inşaatta çalışan iki elektrik işçisi yüksek gerilim hattından geçen elektrik akımına kapıldı. Olayda elektrik ustası Mustafa Toprak (32) olay yerinde, çırağı Mehmet Salih Dağ (16) ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

DHA'nın haberine göre öğle saatlerinde Sırrın Mahallesi’nde inşaat halindeki binaya elektrik tesisatını çekmeye giden 32 yaşındaki Mustafa Toprak ile 16 yaşındaki çırağı Mehmet Salih Dağ bir süre elektrik işiyle uğraştı. Bu sırada inşaatın yakınında bulunan direkten elektrik çeken usta Mustafa Toprak, ile yanında bulunan çırağı, yüksek gerilim hattına kapıldı.

Yüksek gerilim hattına kapılan elektrik ustası Mehmet Toprak olay yerinde, yanında bulunan çırağı Mehmet Salih Dağ ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İnşaatta bulunan diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Hayatını kaybeden işçilerin yakınları hastane önünde göz yaşlarına boğuldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.