Demokratik Katılım Grubu'ndan İstanbul Tabip Odası seçimleri için çağrı

İstanbul Tabip Odası’nın 27 Nisan 2014 Pazar günü yapılacak seçimlerine “Çağdaş, Laik, Demokratik Bir Ülkede, İyi ve Onurlu Hekimlik” çağrısıyla yeniden aday olan Demokratik Katılım Grubu yeni dönem adaylarını ve programını gerçekleştirdiği basın toplantısıyla tanıttı.

Bugün İstanbul Tabip Odası Cağaloğlu binasında gerçekleştirilen basın toplantısına mevcut Başkan Prof. Dr. Taner Gören, Başkan Adayı Prof. Dr. Selçuk Erez, Yönetim Kurulu adayları Dr. İncilay Erdoğan, Dr. Hakkan Hekimoğlu, Dr. Dilek Kanmaz, Dr. Samet Mengüç, Dr. Ümit Şen ve Dr. Ozan Toraman katıldılar.

Açıklamada “Demokratik Katılım Grubu olarak tüm hekimleri, bu ortak birikim ile mesleki değerlerimiz çevresinde dayanışmayı arttırarak, emeğimize, mesleğimize ve geleceğimize sahip çıkan dinamik, mücadeleci bir Tabip Odasını hep birlikte örmeye davet ediyoruz.

Çağdaş, Laik, Demokratik Bir Ülkede Onurlu Hekimlik İçin Meslek Örgütümüze ve Geleceğimize Sahip Çıkıyoruz!

26-27 Nisan’daki Genel Kurul ve Oda Seçimde ülkesine, mesleğine, Gezi Parkına sahip çıkan tüm hekimleri “BU DAHA BAŞLANGIÇ MÜCADELEYE DEVAM” diyen DEMOKRATİK KATILIM GRUBUNA oy vermeye davet ediyoruz!” denildi.