Sosyalistlerin Meclisi'ne neden ihtiyaç var?

2011 Ekim'inden bu yana çalışmalarına devam eden Sosyalistlerin Meclisi, 14 Ekim'de yeni dönemin ilk toplantısını yapacak. Çok sayıda çalışmaya imza atan Meclis, "İkinci Cumhuriyet'in Düzeni" başlıklı bir kitabı da Ekim başında okurlarla buluşturacak.

2011 Ekim’inde toplanan Sosyalistlerin Meclisi bir yıl sonra 14 Ekim’de dönemin ilk toplantısını yapmaya hazırlanıyor. Geçen bir yıl boyunca birçok güncel siyasi konuyu ele alıp tartışan, basın bildirileri ve araştırma raporları yayınlayan, Türkiye’nin değişik yerlerinde sempozyumlar düzenleyen, Sosyalistlerin Meclisi’nin ilk kitabı olan “İkinci Cumhuriyet’in Düzeni” Ekim başında okuyucuyla buluşacak.

Sosyalistlerin Meclisi’nin bazı üyeleriyle yapılan röportajlar http://www.youtube.com/sosyalistmeclis adresinde yayınlandı. Bu röportajlarda Sosyalistlerin Meclisi üyesi bazı aydınlar neden Sosyalistlerin Meclisi üyesi olduklarını ve Sosyalistlerin Meclisi’nin hangi ihtiyaca karşılık vermek için kurulduğunu anlatıyorlar.

Tamamı Sosyalistlerin Meclisi'nin YouTube kanalından izenebilecek olan bu röportajlardan bazılarını soL okurlarıyla paylaşıyoruz.



(soL-Haber Merkezi)