ÖDP konferansı toplandı

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP), yarın yapılacak 6. Olağan Kongre için genel başkan adayı ve parti meclisi adaylarının belirleneceği konferansını topladı.

soL (HABER MERKEZİ) ÖDP'nin "Yeniden kurulacak bir ülkeyi aşkla örmek için Eşitlik, Özgürlük, Devrim" çağrısıyla yarın gerçekleştireceği 6. Olağan Kongre'ye sunulacak kararları ile genel başkan ve parti meclisi adaylarını belirleyeceği konferans bugün Ankara'da toplandı. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda toplanan konferans yalnızca parti üye ve delegelerine açık olarak yapılıyor.

ÖDP Genel Başkan Yardımcısı Haydar İlker, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada konferansta 6. Olağan Kongreye sunulmak üzere kararlar alınacağını bildirdi. İlker, partinin gelecek 2 yıla ilişkin politik çizgisi ve yol haritasının saptanacağı konferansta, yarınki kongre için genel başkan adayı ve parti meclisi üyesi adaylarının da belirleneceğini söyledi.

Yarın toplanacak ÖDP 6. Olağan Kongresi İMO Teoman Öztürk Konferans Salonunda parti dışı katılıma açık olarak gerçekleşecek.