Özhaseki: Allah bir sahip gönderdi, o da Erdoğan

AKP'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki, 'Allah bir sahip gönderdi o da Recep Tayyip Erdoğan. Allah uzun ömürler versin' dedi.

AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki bugün partisinin Çankaya ilçe teşkilatındaki toplantıda yaptığı konuşmada "Allah bir sahip gönderdi o da Recep Tayyip Erdoğan. Allah uzun ömürler versin" ifadesini kullandı. 

AKP'nin Çankaya genişletilmiş ilçe yönetim toplantısına katılan Özhaseki, Adnan Menderes’in Yassıada’da yaşadıklarından söz ederek, "Bu vesayet rejimini Rahmetli Ecevit, Demirel, Özal, Erbakan herkes biliyordu ama bunun canına okuyacak bir yiğit yoktu memlekette. Recep Tayyip Erdoğan geldi, bu askeri vesayet rejimini bitirdi, yerle bir etti" diye konuştu.

Ecevit'in Merve Kavakçı'ya yönelik sözleriyle ilgili konuşan Özhaseki şu ifadeleri kullandı:

"Rahmetli Başbakan eli ayağı titreyerek, ‘Bu hanımefendiye haddini bildirin’ diye bağırıyordu. Niye? Laiklik tehlikeye düşüyordu. Şimdi bu benim hakkım değil mi? Meclis’teki hanım kardeşlerimizin yarısının başı açık, yarısının kapalı. Laiklik tehlikeye girdi mi? Cumhuriyet'e bir şey oldu mu? Emin olun kardeşlik, birlik, beraberlik oldu. Bu kötülüklerin üzerinden gelecek kimse yoktu, Allah bir sahip gönderdi o da Recep Tayyip Erdoğan. Allah uzun ömürler versin. İktidarlar iş başına geldiklerinde kim iş başına getirmişse onlara hizmet ederler. Para babaları getirmişse adamın birinci işi o para babalarına hizmet olur, mafyalar getirmişse onlara hizmet olur, basın yayın organları getirmişse onlara hizmet olur. Millet getirmişse millete hizmet olur biz işte bunu yaptık."