Zaman'dan kaçmaz: Hem Zerdüşt'üz diyorlar, hem de kurban derisi topluyorlar!

Zaman gazetesi çok büyük bir gazetecilik başarısına imza attı. Gerçi, imzayı polis de atmış olabilir. Nasıl olsa fark etmiyor.

Zaman gazetesi, büyük polis teşkilatı ile birlikte PKK'nin bir maskesini daha düşürdü. Zerdüşt olduğu halde "Allah Allah" diyen, kurban bayramında kavurma, ramazan bayramında şeker yiyen PKK'liler, Avrupa'da kurban derilerini topluyorlarmış!

Ama Zaman başarısını polisle paylaşacak kadar vefakar. Şöyle diyor: "Emniyet istihbarat birimlerine göre, Kandil'deki sözde yöneticiler, yandaşlarına talimat vererek, 'Hakkâri, Şemdinli ve Suriye'deki Kürtleri bahane edip kurban bağışı ve deri toplayın. Paraları bize gönderin.' dedikleri öğrenildi." Haberdeki Türkçe başarısının ise Zaman'a mı, yoksa polise mi ait olduğu ise bilinmiyor.

Haberin spotu şu: "Dağda her defasında Zerdüştlügü önplana çıkararak Zerdüştlük propagandası yapan terör örgütü PKK'nın elebaşları, çıkar temini için Kurban Bayramı'na göz dikti."

Başlık şu: "Zerdüştlük propagandası yapan terör örgütü PKK, gözünü kurbanlıklara dikti"

Zaman ve polis için sorun nedir, anlaşılmıyor. Zerdüştlük propagandası yapmak mı, kurban derilerini toplamak mı, "Zerdüştlük propagandası yaparken kurban derisi toplamak" mı... Nedir? Anayasal olarak dini olmayan bir devlet kurban derisi toplarken ne oluyor?

Ah, unuttuk... Halkımızın değerlerine karşı gelen elitist, kemalist, jakoben devlet artık yok. Tabii ya.

(soL - PostaL)