Şok! Şok! Şok! Milli Gazete bira reklamı mı aldı?

Milli Gazete, ünlü metal grubu Iron Maiden'ın Türkiye'ye neden Ramazan ayında konser vermeye geldiğini haklı olarak sormuş. Sonuçta aziz, mübarek günlerdeyiz. Uzun saçlı satanistler içkileri sular seller gibi midelerine indirirken, milletin manevi değerleri yara üstüne yara alıyor.

Ancak Milli Gazete'deki Oğuz Şayir imzalı "özel" haberde bir tuhaflık var. Önce başlık: "Ramazan ayında Iron Maidenin açılışta ne işi var?" Neyin açılışına Iron Maiden katılıyor, bu bilinmiyor.

Sonradan aslında açılış değil, kapanış olduğunu anlıyoruz. Zira gazetemizin muhabiri Oğuz Şayir, Beşiktaş İnönü Stadyumu'nda yapılacak konser için Beşiktaş taraftarına tiyo veriyor: "Umarız, Beşiktaş taraftarı, Ramazan ayına yakışır bir bir kapanış töreni yapar!"

İnşallah!

"Vodafone İstanbul Calling kapsamında, Pozitif Live tarafından düzenlenecek olan Iron Maiden konseri 26 Temmuz Cuma akşamı Beşiktaş İnönü Stadyumu’nda gerçekleşecek. Konserin sponsorluğu ise Garanti Bankası ve Vodafone üstlendi! Ramazan ayını yaşadığımız bu kutsal günlerde, Iron Maiden gibi metal grubunun ülkemizde konser vermesi manevi değerler açısından ise tam tezat. Nedeni ise, konserlerinde yaşananlar…

Özellikle metal gruplarının konserlerinde içki tüketiminin artığını biliyor. Iron Maiden Grubunun posterlerinde şeytan figürleri yer alırken, daha önceki konser görüntülerinde insanların kendilerinden geçtiği, her türlü rezilliğin yaşandığı ortada…"

Tuhaflık bundan sonra devam ediyor. Acar muhabirimiz, Iran Maiden adına üretilen bir bira markasını, okurlarına "İşte bira sular seller gibi akacak" demek için tanıtıyor. Ama ne tanıtış! Gazeteye reklam verseler böylesini yapamazlardı:

Muhabirimiz Şayir, Iron Maiden'ın ünlü The Trooper şarkısında şanlı Britanya ordusuyla Moskof dölleri arasındaki savaşın anlatıldığını bilse, Iron Maiden'ı bağrına basmaz mıydı hiç!

Son olarak şu da var: Habere "etiket" koyan Milli Gazete editörleri sıralamış: beşiktaş, ıron maiden, ramazan, konser, ilginç.

Hakikaten ilginç...

Hamiş: Oğuz Şayir kardeşimize ve Milli Gazete'ye Iron Maiden'dan şeytanlı-meytanlı gelsin: