Haydi Türkiye, hainlere karşı tıkla!

Sabah gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu, "Hain Puştlar" başlıklı yazısı ile ETÖ'nün karanlık planlarını deşifre etti. Ramoğlu, deşifre etmekle kalmadı, halkı tıklamaya çağırdı.

Sabah gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu bugün yazdığı "Hain Puştlar" başlıklı yazı ile karanlık odakların planlarını açığa çıkardı. Erdoğan'ın Time dergisinin "yılın adamı" anketinde arka sıralarda kalmasının nedenini ortaya çıkaran Ramoğlu, "ihanet çetesi"ne karşı halkı 'tıklamaya' çağırdı.

Hainlerin sloganı: "Ne bana ne sana, yesin onu Memiş Ağa"
"Hain Puştlar" başlığı ile yazıya başlayan Ramoğlu, hainlere şu sözlerle seslendi:

"İnsan bu kadar mı çekemez olur?
İnsan bu kadar mı hain olur?
Milli sayılacak bir konuda "Ne bana, ne sana, yesin onu Memiş Ağa" der mi adam?
Yeni duydum, Başbakan Erdoğan'ın TIME dergisi anketinde 'yılın adamı' seçileceğini gören 'ihanet çetesi' buna engel olmak için kampanya başlatmış."

Tam Messi'yi geçmiştik!
Erdoğan'ı çekemeyenlerin harekete geçtiğini söyleyen Ramoğlu, meselenin artık milli bir dava olduğunu belirterek şöyle yazdı:

Erdoğan, futbolcu Leo Messi'yi bile geride bırakıp 1. oldu…
Bu size niye battı beyler?

...

Haydi, bu ülkenin güzel insanları…
İşe hainler karıştı,
Dava artık millileşti.
Herkes TIME dergisinin yılın adamı oylamasına katılsın ve Başbakan Erdoğan'a 'evet' oyu vererek onu yılın adamı seçsin.
Haydi vakit geçirmeyelim.

Ramoğlu Zaytung yazarı mı?
Ersin Ramoğlu'nun yazısı Zaytung'da yer alan şu 'üzücü' haberi hatırlattı:

Türkiye İlk Defa İnternet Üzerinden Yapılan Bir Anketi Kaybetti

"Daily Mirror gazetesinin yaptığı ’Son 20 Yılın En İyi Aktörü’ anketini Türkiye, Nejat İşler ile 3.sırada bitirdi. Dış İşleri Bakanlığı Sözcüsü “Biz kazanamayalım diye gizli oylama yapmışlar, sonuçlara itiraz edeceğiz” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Daily Mirror gazetesinin internet üzerinden yaptığı ‘Son 20 Yılın En İyi Aktörü’ anketi dün akşam sonuçlandı. Al Paçino 26 milyon oyla 1. olurken, Johny Depp 2. seçildi. Oylamanın bitimine 15 dakika kala 14 milyon oy alarak 4102. sıradan 3. sıraya kadar yükselen Nejat İşler, birinciliği alma yolunda hızla ilerlerken anket aniden sonladırıldı.

Çok Geç Haberimiz Oldu
Türk halkından gizlice yapılan bu anket, Dış İşleri Bakanlığı'nın da büyük tepkisini çekti. Bakanlık Sözcüsü “Yıllardır anketlerde ilk ona bile giremeyen ülkeler bu sene hırs yapıp bizden habersiz anket düzenleme kararı almışlar. Avrupa'da yaşayan gurbetçilerimizin uyarısı ile ancak anketin bitimine yarım saat kala durumdan haberimiz oldu. Vatandaşlarımızın duyarlı yaklaşımıyla derhal Facebook ve diğer paylaşım sitelerinde organize olup 3.sıraya kadar çıktık ama hemen anketi kapattılar. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne dilekçemizi verdik. Hakkımızı yedirmeyiz” açıklamasını yaptı.

Al Pacino: "Polat Alemdar'ın Oyları Bölmesi İşimize Geldi"
Anketi birinci sırada tamamlayan Al Pacino, basına yaptığı açıklamada “inanın hiç beklemiyordum, mucize gibi birşey, son dakikalarda birincilik gidiyor diye çok koktuk ama Türk oylarının bir kısmının Polat Alemdar'a kayması ile rahat bir nefes aldık. Büyük ihtimalle böyle bir başarıyı bir daha asla kazanamayacağım. İnanın Oskar alsam bu kadar sevinmezdim” dedi.

Sabaha Kadar Dans Ederek Kutladılar
İnternet anketleri tarihinde bir ilk olarak gündeme damgasını vuran olay, Al Pacino'nun yaşadığı A.B.D'de de şaşkınlık ve sevinçle karşılandı. Amerika'lılar bu tarihi olayı sokaklarda dans ederek ve şarkılar söyleyerek kutlarken, New York Belediyesi yarın akşam Times Square'de bir kutlama partisi düzenleneceğini duyurdu. Black Eyed Peas grubunun da şarkılarıyla eşlik edeceği şenliğe, bütün New York'luların davetli olduğu belirtildi.