Ankaragücü taraftarının hedefinde Melih Gökçek var: #GökçekVarsaBizYokuzHayır

Ankaragücü taraftarları hafta sonu uğradıkları polis saldırısı sonrası Melih Gökçek'e tepkilerini arttırıken, birçok taraftar "#GökçekVarsaBizYokuzHayır" paylaşımında bulundu.

Haber Merkezi

Hafta sonu oynanan Bugsaşspor-Ankaragücü maçının 1-1 berabere sonuçlanmasının ardından Ankaragücü taraftarları kulübü ele geçirmeye çalışan Gökçek'e tepki göstermiş, “Hırsız Gökçek”, “FETÖ’cü Gökçek” sloganları atmıştı.

Gökçek'e tepki gösteren taraftarlar polisin çok sert saldırısına uğrarken, bunun üzerine tepkiler dün de sosyal medya üzerinden devam etti.

Ankaragücü taraftarları sosyal medya üzerinden "#GökçekVarsaBizYokuzHayır" başlığıyla yüzlerce mesaj paylaştı.

GÖKÇEK: HEPSİ ŞEREFSİZ

Taraftarların tepkisini çeken Gökçek, konuya ilişkin bir açıklama yaparak "CHP Ankaragücü'nü ele geçirmek istiyor. Bu sene ne olur olmaz bilmiyorum ama önümüzdeki sezon ben alacağım onlardan bağırtıra bağırttıra. Ve Selçuk Dereli de kalmayacak. Yazın bunu deftere. Ben kendim yönetici olamam ama benim arkadaşlarım alacak" ifadelerini kullandı.

Gökçek, "Seyirciyi tahrik etmek için özel pirim verildi diyorlar. Bugsaşpor kümede kalmak için galip gelmek zorunda. Ben diyeceğim ki 'Çocuklar yenilin onların gönlü olsun' Böyle bir şey var mı? Melih Gökçek böyle bir şey söylediyse dünyanın en şerefsizin adamı, yoksa bunu söyleyenlerin hepsi şerefsiz" dedi.

Gökçek'in bu sözlerinin taraftarın tepkisini daha da arttıracağı belirtiliyor.