Zaman gazetesine göre şeriat karşıtı herkes darbeci!

Zaman gazetesi iki gündür yaptığı haberlerle şeriat karşıtı bir afişin Ergenekon tarafından jandarma karakollarına asıldığını dile getiriyor. Haber adeta Türkiye’de şeriat karşıtı olduğunu belirten herkesin darbecilikle suçlanacağını müjdeliyor.

Ergenekon kapsamında tanık olarak ifade veren N.Z. isimli bir başçavuşun ifadelerine dayanılarak Zaman gazetesinde yer alan haberler, Türkiye’de irtica karşıtı olmanın nasıl büyük bir “suç” olduğunu ortaya koydu.

İstanbul Pendik İlçe Jandarma Komutanlığı’nda duvara asılı olduğu belirtilen ve fotoğraflarına yer verilen afişte Mustafa Kemal’in “Türkiye Cumhuriyeti devletinin en tehlikeli düşmanı, siyasal düşünceye dönüşen irtica, yobazlık ve şeriat bağnazlığıdır” sözleri yer alıyor.

Afiş cumhuriyet yönetimi ve şeriat yönetimi arasındaki farkları fotoğraflarla anlatılırken, Zaman gazetesi yine bir “Ergenekon tanığına” dayanarak bu afişlerin nedenini ortaya çıkardığını ileri sürdü.

Afişte şeriat kanunu gerekçe gösterilerek asılan insanlar ve şeriat yönetiminin toplumsal yaşamdan kadını dışlaması konu edilirken, Zaman gazetesine göre bu afiş mütedeyyin kesimi hedef alıyor ve darbeye zemin hazırlıyor.

İşte Zaman'ın darbeci ilan ettiği o afiş:

(soL – Haber Merkezi)