Yandaş medya, Birleşik Haziran Hareketi'ne saldırmaya devam ediyor

Birleşik Haziran Hareketi'ni daha önce manşetten hedef alan Akşam gazetesinden sonra bugün de Takvim gazetesi, Birleşik Haziran Hareketi'ni hedef aldı.

Geçtiğimiz günlerde manşetten Birleşik Haziran Hareketi'ne saldıran Akşam gazetesin sonra bugün de Takvim Birleşik Haziran Hareketine saldırdı.

Gazete, manşetten verdiği haberde, "Karanlık odaklar işareti çaktı geziciler kış uykusundan uyandı, Takvim ülkeyi yangın yerine çevirmek isteyen öapulcuları böyle uyardı" ifadelerini kullandı.

Haberde ayrıca Takvim Haber Müdürü'nün Taksim Meydanı'nda çekilmiş bir fotoğrafı kullanılarak 'hodri meydan' başlığı kullanıldı.

Takvim'in haberine şu ifadeler yer verilmiş:

Berkin Elvan için bir grup sanatçı ortak video hazırladı. Tarık Akan, Zuhal Olcay, Cahit Berkay, Şevval Sam, Leven Üzümcü gibi isimler 11 Mart'ta hayatı durdurun çağrısı yaptı. Türkiye şaştı kaldı.

Marjinal grupların Birleşik Haziran Hareketi ise daha sinsi plan hazırladı. 7 Haziran'daki milletvekili seçimlerine kadar sürekli eylem kararı aldı. Bütün ülkeyi kaos ortamına sürüklemeyi amaçladı

İşte Takvimin manşeti: