Yalanda sınır tanımadı: Gezi'de bir değil binlerce Kabataş olayı yaşandı!

Kabataş yalanı tüm boyutlarıyla ortaya çıkarken yandaşlar yalan konusunda sınır tanımadıklarını ortaya koyan komik açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Haber Merkezi

Yeni Şafak yazarı Atilla Yayla, "Gezi’de Kabataş mı Kabataşlar mı?" başlıklı yazısında yalan rekoru kırdı.

Kabataş yalanını sürdürmeye çalışan Yayla, bununla sınırlı kalmayarak "Gezi olayları sırasında bir Kabataş olayı yaşanmadı, binlerce Kabataş olayı yaşandı" demeyi başardı.

Yayla'nın yazısından bir bölüm şöyle:

Gezi olayları sırasında bir Kabataş olayı yaşanmadı, binlerce Kabataş olayı yaşandı. Hadi Kabataş’taki Kabataş olayı yaşanmadı diyelim, diğer yerlerdeki Kabataş olaylarını nereye koyacağız? Bu tür tacizlere bizzat şahit oldum. Ayrıca, birçok başörtülü öğrencim uğradıkları sözlü ve fiili tacizi bana aktardı. Diğer bazı öğrencilerim korkularından günlerce sokağa çıkamadıklarını söyledi. Daha yetişkin olanlar de ja vu hâline düştüklerini, tekrar 28 Şubat psikolojisine girdiklerini söyledi. Onları bırakın, ben bile tacize ve saldırıya uğradığım hissine kapıldım. Her an bir saldırıya uğrama tehdidi altında kaldım. Hayatımı ve hayat tarzımı gerekirse mukabil şiddet kullanarak korumam gerektiği kanaatine vardım. Bütün bunları unutacak veya görmezden mi geleceğiz?

Ne kadar tevil etmeye çalışırsanız çalışın, gerçeği değiştiremezsiniz, gizleyemezsiniz; Gezi’nin yüzlerinden biri saldırganlık ve tacizcilikti.