VİDEO - 'Kürk Mantolu Madonna'yı bilmeyen medya ünlüsü Erdoğancı ve kürtaj karşıtıymış

"Kürk Mantolu Madonna" romanını şarkıcı Madonna'nın hayatı sanan medya ünlüsünün Erdoğan'ın kürtaj karşıtı açıklamalarına destek vererek canlı yayında kadın düşmanlığı yaptığı ortaya çıktı.

Haber Merkezi

Sabahattin Ali'nin "Kürk Mantolu Madonna" romanını şarkıcı Madonna'nın hayatı sanarak gündemi gereksiz işgal eden Funda Özkalyoncu isimli medya ünlüsünün kadın düşmanı politikalara destek verdiği ortaya çıktı. 

Adı geçen medya ünlüsünün, geçtiğimiz yıllarda Erdoğan'ın büyük tepki çeken kürtaj karşıtı açıklamalarını desteklediği ve sokağa dökülen kadınlara hakaret içeren ifadeler sarfettiği anlaşıldı. 

'ERDOĞAN'IN SÖYLEDİĞİ HER ŞEYE KATILIYORUM'

Seda Sayan'ın programına katılan Özkalyoncu, o dönem şu kadın düşmanı ifadeleri kullanıyor:

"Başbakan Erdoğan'ın kürtaj ve sezaryen ile ilgili söylediği her şeye bir kadın olarak aynen katılıyorum. Çünkü kürtaj seneler sonra kadını vicdanıyla baş başa bırakan ve hatta böyle keşke olmasaydı dedirten bir şey. Bunu biz kadınlar hepimiz bilir. Saklanmaya gerek yok. Hiç doğru tartışamıyoruz. Kadınlar, 'Başbakan yatak odamıza girmesin' diyor. Ne alakası var yatak odasıyla? Hep böyle bir aklıyla kavga edip aklıyla kalbinin birleşmediği kadınlar var.

Galiba Kadıköy meydanında bu kadın platformu kadınları en azından burada beni temsil etmediğinizi söylemek istiyorum. Öyle davranmayın. Götürdüğünüz sopalarla polis arkadaşları dövdünüz. Hınç içinde polisini döven bir anne ve kadınsan Allah aşkına kürtaj ol doğurma sen. Polisini elinde sopasıyla döven anneden ben utandım."