VİDEO | İlk hedef Melih Gökçek'ti... Akit TV'nin yeni hedefi belli oldu...

Her dönemin adamı yandaş yazar Rasim Ozan Kütahyalı'nın dünkü köşesinde "Fethullah Gülen"le ilgili kullandığı ifadeler, gerici Akit TV'nin dikkatinden kaçmadı. Rasim Ozan Kütahyalı'yı hedef alan kanal, Kütahyalı ile ilgili haberinde Gülen cemaatiyle olan ilişkisini hatırlattı.

AKP'li Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, dünkü köşesinde Fethullah Gülenle ilgili, “2007-13 döneminde eski rejim aktörlerine yönelik tasfiyelerin de baş aktörü Fetullah Gülen ve örgütüydü... Elbette bu tasfiyelerin arkasında hem siyasi irade hem de çok büyük toplumsal destek vardı...”  ifadelerini kullanmıştı.

Geçmişteki cemaat kumpaslarına destek veren eski Taraf yazarı Kütahyalı yazısında, hükümetin Cemaat'e "bilerek" destek verdiğini de ifade etmişti.

Kütahyalı'yı hedef alan Akit TV, AKP'li yazarın yazısı ile ilgili bir haber yaptı. Birkaç gündür Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'i hedef almasıyla gündem olan kanal, söz konusu haberinde Kütahyalı'nın Gülen cemaatiyle olan ilişkisini hatırlattı. İşte o haber: