VİDEO - Canlı yayına polis baskını: Aranan şahsı canlı yayına çıkardılar!

Polis tarafından aranan Yılmaz Arslan isimli şahıs, yandaş ATV’de yayımlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katıldı. Araması olmasına rağmen canlı yayına katılan Yılmaz Aslan, programı basan polisler tarafından gözaltına alındı.

ATV’de yayımlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında tuhaf anlar yaşandı.

Medyatava’da yer alan habere göre; 18 yaşından küçük bir genç kızı kaçırdığı için oğlu tutuklanan Yılmaz Aslan, oğluna yardım ettiği gerekçesiyle aranıyordı.

Aranıyor olmasına rağmen  yandaş ATV’de yayımlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katılan Yılmaz Aslan, "Kızın babası geldi şikayetçi olmamak için 10 bin TL istedi, verdim. Adam şikayetini geri çekti ancak kamu davasına girdiği için mahkeme devam etti ve oğlum ile kardeşim tutuklandı. Ben ne yapacağım Müge hanım. Oğlum ile gelinim gelmiş. Sokağa atılmaz. Ben de baba olarak kabul ettim. Babası da davadan vazgeçmişti" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Başlayan mahkemede çıkan sonuç üzerine Yılmaz Aslan'ın oğlu ve kız kardeşi tutuklandı. Yılmaz Aslan ise aranıyordu. Araması olmasına rağmen Yılmaz Aslan, programa katılınca polisler programı bastı. Ve canlı yayın esnasında emniyet ekipleri Yılmaz Aslan'ı yakaladı.