Vakit provokasyona devam ediyor

Vakit gazetesi bugün basılı gazetesinde de internet gazetesinde de İdil Biret'e linç girişimine yol açan haberlerine devam etti.

soL (HABER MERKEZİ) Vakit gazetesi İdil Biret'in konserinde linç girişimine neden olduğu haberlerine devam ediyor. Yaşanan olayların ardından bugün basılı gazetesinde olayı savunan ve Vakit gazetesinin provokasyonunu teşhir eden basına ateş püsküren açıklamalar yapan gazete, internet sitesinde de İdil Biret'i yine hedef gösterdi.

Alperenler grubunu duyarlı vatandaşlar olarak savunan Vakit gazetesi konser görüntülerinden fotoğrafları yayınlayarak "rezalet görüntüleri" dedi. Konsere gelenlere "şarapçılar" diyen Vakit gazetesi servis yapan kişilerin de "mini etekli" olduğunu özellikle vurgulama ihtiyacı duydu.

Yaptığı provokasyonu kabul etmeyen gazete, asıl konserin provokatif bir organizasyon olduğunu savunarak yetkilileri ve "duyarlı vatandaşlar"ı göreve çağırmaya devam etti.

İdil Biret konserinde yaşanan saldırıya "içki içip konser dinlenmez" şeklinde tepki veren İlber Ortaylı'nın sorumluluğundaki Topkapı Sarayı'nda yıllardır şarap ikram ediliyor, sarayın içindeki restoranda da içki servisi yapılıyor.