Star'dan Erdoğan'a tavsiye: Tansiyon düşürülemez mi?

Star Gazetesi Başyazarı Ahmet Taşgetiren köşe yazısında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a tansiyonu düşürmeyi tavsiye etti.

Star Gazetesi Başyazarı Ahmet Taşgetiren bugün ki köşe yazısında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a daha yararlı olacağı nedeniyle tansiyonu düşürmeyi tavsiye etti.

Seçimlerin yaklaşmasıyla ülke gündeminin giderek gerginleştiğini ve bu gerginliğin kutuplaşmaları daha kalıcılaştırdığı belirten Taşgetiren, “Şu an oy alınamayan yüzde 50’lik toplum kesiminin en azından bir bölümünde ‘Hele bir dinleyelim bakalım’ yaklaşımı oluşturulamaz mı? Yüksek tansiyon böyle bir hedef açısından pozitif midir, negatif mi?” diye sordu.

Ahmet Taşgetiren’in Star gazetesinin bugün yayımlanan, “Tansiyonu düşürmek” başlıklı yazısından ilgili kısım ise şöyle:

Benzeri bir problemin benim “sera ortamı” dediğim zeminde oluşan toplum kesimleriyle iletişimde de söz konusu olduğu muhakkaktır. O kesimin “kemik karakteri”nin mesela CHP tarafından siyasi bir zemin olarak kullanıldığını ve beslendiğini söylemek yanlış olmaz. Bu kesimlere, acaba Ak Parti’nin “Yeni Türkiye projesi” yeterince anlatılabilmiş midir? Bu kesimlerin kemikleşmiş ve değişmesi imkansız görünen alanlarına ulaşmak zor ise her türlü iletişim araçlarına uzanan genç uzantılarına ulaşmak da imkansız mıdır? Ve bu genç kesim, mesela yüksek tansiyon ortamında nasıl bir bilgi, duygu, kanaat ile yükleniyor?

Soru şudur diye düşünüyorum: Şu an oy alınamayan yüzde 50’lik toplum kesiminin en azından bir bölümünde “Hele bir dinleyelim bakalım” yaklaşımı oluşturulamaz mı? Yüksek tansiyon böyle bir hedef açısından pozitif midir, negatif mi?