Star yazarından Abdülkadir Selvi'ye: Ethem Sancak'ı eleştirmek Erdoğan'ı eleştirmektir!

AKP'li gazete Yeni Şafak'tan ayrıldıktan sonra bir başak AKP'li gazete olan Star'da yazmaya başlayan Cem Küçük, katıldığı bir TV programında Ethem Sancak ve Yiğit Bulut'u eleştiren Abdülkadir Selvi'ye "Eğer sen Ethem Sancak'ı eleştiriyorsan demek ki Erdoğan'ı eleştiriyorsun" yanıtını verdi.

Yazdığı yazıda, "Erdoğan'ı tanıdıkça aşık oldum" diyen Star Medya Grubu Başkanı Ethem Sancak ve "İki silahım yüzlerce mermim var, ben ölmeden kimse Erdoğan'a dokunamaz" açıklamasıyla saçlarına sürdüğü jöleyi fazla "kaçıran" Yiğit Bulut’u eleştiren Yeni Şafak Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi’ye, AKP'li Star gazetesinde yazan Cem Küçük'ten tepki geldi.

Ethem Sancak'ın kanalı olan Kanal 24'te katıldığı bir programda konuşan Küçük, Ethem Sancak'ın eleştirilmesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirmekle aynı şey olduğunu vurgulayarak " Eğer sen Ethem Sancak'ı eleştiriyorsan demek ki Erdoğan'ı eleştiriyorsun" ifadelerini kullandı.

Ersoy Dede'nin "Selvi'nin yazdığı yazı beklenen tesiri göstermiş. Cumhuriyet manşete çekmiş, paraleller de tepiniyor üzerinde. Selvi'nin bu yazısıyla müzmin AK Parti muhaliflerinin ve Tayyip Erdoğan düşmanlarının ekmeğine nasıl yağ sürdüğü görüldü" yorumu sonrası Cem Küçük, şunları söyledi:

"Abdülkadir Abi yazısıyla bizleri zor durumda bıraktı. Biz kendi kendimizle kavga etmemeliyiz. Haklı bir yazı değildi, doğru yapmadı. Görevden alınan gazeteciler Ethem Sancak üzerinden Erdoğan'a vuruyorlar. Eğer sen Ethem Sancak'ı eleştiriyorsan demek ki Erdoğan'ı eleştiriyorsun."