Star yazarı 'hilafet' çağrısı yaptı: Hilafet boşluğu dolmadan...

AKP'li Star yazarı Nuh Albayrak, "Hilafet boşluğu dolmadan Müslümanlar huzur bulamaz" diyerek hilafet çağrısı yaptı.

AKP'li kalemler gerici propagandalarını tam gaz sürdürüyor. Bu kez Star gazetesi yazarı Nuh Albayrak, köşesinden "hilafet" çağrısında bulundu. Albayrak, "Bugün İslam coğrafyasının, duçar olduğu bu küresel zulümlerden kurtulmasının tek yolu silkinip kendine gelmesi ve 'hilafet'in fonksiyonunu yerine getirebilecek bir oluşumun şemsiyesi altında birleşmesidir" dedi.

"Hilafet boşluğu dolmadan Müslümanlar huzur bulamaz" başlıklı yazıda Albayrak, "Hilafetin 3 Mart 1924’te suni gerekçelerle kaldırılması Türkiye için bir ‘harakiri’ idi. Ama bu aynı zamanda bütün İslam alemine de Haçlı Seferleri’nin bile başaramadığı bir zulüm oldu. Peki sonuç? İslam dünyasının şu haline bakar mısınız? 'İnkılaplara gölge etmesin' diye yapılan ‘ilga’nın kefaretini bugünkü Müslümanlar ve İslamiyet ödüyor" diyerek hilafeti savundu.

'İSLAMİYETİN SAHİBİ OLSAYDI...'

Albayrak'ın köşe yazısında ilgili bölümler şöyle:

"İslamiyet’in günümüzde gerçekten bir ‘sahibi’ olsaydı, milletin kanını emerek semirdikten sonra devleti ele geçirmeye kalkan vampirlerin İslamî bir değer olan ‘cemaat’ ile hiçbir ilgisi olmadığını; su köprüyü bölmeden önce söylemez miydi? Böylece, 'Alnı secdeye gelmiş adamlar' yanılgısı önlenmez miydi?"

"Muharref Hıristiyanlığın skandallar merkezi olan Papalık bile Avrupa’nın laikliğine ve medeniyetine mani olmazken, halifelik ile ilgili nasıl bir tehlike öngörüldü ki alelacele “ilga” edildi? Velhasıl bugün İslam coğrafyasının, duçar olduğu bu küresel zulümlerden kurtulmasının tek yolu silkinip kendine gelmesi ve “Hilafet”in fonksiyonunu yerine getirebilecek bir oluşumun şemsiyesi altında birleşmesidir."