Star ve Akşam'daki tasfiye Fuat Avni'nin yazdıklarını hatırlattı

Cemaat'in Twitter operasyonunun en bilinen ismi Fuat Avni, bugün Ethem Sancak'ın patronu olduğu yandaş medya grubunda tepe isimlerin kovulmasıyla sonuçlanan iç çekişmelere daha önce değinmişti.

Haber Merkezi

Star ve Akşam gazetelerinde üç yöneticinin kovulması, Fuat Avni'nin Temmuz ayında Twitter'da yazdıklarını akla getirdi.

Fuat Avni isimli hesaptan şu iddialar ortaya atılmıştı:

- Ethem Sancak'ın cimriliği dillere destandır. Defaatle 'BB'ye yeterince destek oluyorum ama kan emici aveneler canımdan bezdirdi' demiştir
 
- E. Sancak artık ne Mustafa Karaalioğlu'nun aylık 100 bini bulan maaşını ne de onun has adamlarını beslemek istemediğini açıkça belirtti.
 
- Karaalioğlu duruma çözüm arıyor. TRT G.Müdürü olma planı suya düştü. Hem yasalar engel hem de İbrahim Eren ve Kemal Öztürk sıra bekliyor.
 
- Karalioğlu'nun, Sabah'a geçme isteğineyse Berat Albayrak'tan tepki geldi. Serhat'ın ayağını ikinci kez kaydırmasına göz yummayacaklar.

- Karaalioğlu, BB'nin de onu gözden çıkarmaya hazır olduğunu anlaması üzerine hem blöf hem de geleceğe yatırım için kritik bir hamle yaptı.
 
- Geçen hafta Yusuf Ziya Cömert'i de yanına alarak Köşk'e çıkan Karaalioğlu, Gül'le uzun süreli bir görüşme yaptı. Görüşmenin anlamı büyük.
 
- Karaalioğlu bu görüşmeyle, E.Sancak sıkıntısı nedeniyle hem BB'nin ekibine blöf yaptı hem de Gül'e dönük geleceğe yatırım yapmış oldu.
 
- Y.Z. Cömert görüşmenin detaylarını başbakanlığa ileterek bu oyunun parçası mı oldu yoksa Karaalioğlu'nu satıp kendi oyunu nu mu kuruyor?
 
- Havuz Medyası ve Yandaş Medyada ciddi taht kavgası var ve Bizans Oyunları oynanıyor. Rant peşinde koşanlar birbirinin ayağını kaydırıyor.