soL'dan özür ve müjde: Mobil uygulamalarımız yayında

Sitemizin yenilenme hazırlıkları sürüyor. Yeni siteye geçmeyi beklemeden, soL'un şu anki versiyonu için mobil uygulamalarımızı devreye soktuk.

soL Portal'ın yenilenmesi için hazırlıklar sürüyor. Sitemizin altyapısından tasarımına her şeyini yenilerken, yeni haber sunum biçimleri üzerinde çalışıyor, daha önce girmediğimiz, hatta hiçbir haber portalının girmediği gibi mecralarda yayıncılığa başlamak üzere hazırlanıyoruz.

soL Portal'ın artık epey eskimiş olan halihazırdaki sitesi, mobil ve tablet kullanan okurlarımız için eziyet halini alabiliyor. Buna rağmen soL'un yüz binleri bulan günlük ziyaretçilerinin yüzde 40'ı, mobil ve tablet üzerinden sitemize geliyor.

Sitemizin mobil uygulamalarını yapmakta geciktik. Bu nedenle okurlarımızdan özür dileriz.

Yeni sitemizin tasarımı "responsive", yani ekran genişliğine duyarlı olacak. İster mobil, ister tablet, ister bilgisayarınızdan girin, sitenin tüm sayfaları, kullandığınız aletin ekranına göre en iyi görünüme gelecek. Sitemizin yenilenmesiyle birlikte, farklı özellikler içeren yeni mobil uygulamalarımız da devreye girecek.

Yine de, sitenin yenilenmesini beklemek ve okurlarımızı daha fazla bekletmek istemedik. soL'un yenilenmesine kadar kullanılmak üzere, şu anki siteye uygun iOS ve Android uygulamalarımızı devreye soktuk.

iOS uygulaması için tıklayınız

Android uygulaması için tıklayınız