soL'a destek büyüyor: Dayanışmayı örgütleyeceğiz, örgütlüyoruz...

soL’un dayanışma çağrısı, yoğun bir destek aldı. Günlerdir telefon, mektup ve başka yollarla bizlere haber ve öneri ulaştıran okurlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz.

(soL - Haber Merkezi) soL’un dayanışma çağrısı, yoğun bir destek aldı. Günlerdir telefon, mektup ve başka yollarla bizlere haber ve öneri ulaştıran okurlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz.

Bu dayanışmayı ve katkıları soL gazetesini hem ayakta tutacak, hem de geliştirecek şekilde örgütlemenin yollarını araştırıyoruz. Bunu adım adım öreceğiz ve sonuç alacağız.

Sosyal medyada dayanışma mesajları
“Bu unutkanlık iyidir insan 3 tane @soLgazetesi alıp sağda solda unuttur mu? Bir tane de akşam ev için almak lazım şimdi!”
“Bu gün 3 @soLgazetesi aldım biri sıra arkadaşıma biri kendime biri dersanede çalışan abimize :) soL bu ülkede halkın sesidir.”
“Halk için doğruları tarafsız kaleme alan halk için tek doğru kaynak olan soL gazetesini bayilerde görmek istiyorum.”
“Medyanın ‘insansız haber araçları’na dönüştüğü bu vahşi ortamda, soL sırf akıl sağlığımızı koruduğu için bile desteği hak ediyor.”
“Sabahları iki soL alınca insan kendini daha mı zinde hissediyor nedir?! :)”
“soL gazetesi bu ülkenin vicdanıdır.”
“Sermayenin medyaya hakim olduğu bu zamanda bağımsız medyaya sahip çıkalım. Bugün ve hergün bir soL gazetesi alalım.”
“Ben de her gün en az on gazete satıyorum. Sol gazetesi önemlidir sahip çıkalım.”
“Ben hergün bayiye gidemediğim için internet gazetesine abone oldum gerçekten çok iyi hazırlanmış tüm arşive de ulaşabiliyorsunuz. Beklediğimden iyi çıktı, herkese tavsiye ederim dostlar.”

Neler yapabilirsiniz?
Gazetemizin sıkıntısı, adını koyduk: Mali darboğaz. Dolayısıyla, olağan dönemlerdeki eleştiri, katkı, vb. önerilere yine açığız ancak asıl ihtiyaç soL’u ayakta tutacak mali katkılar. Burada “yanınızdayız” mesajlarının bizim için ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlatalım okurlarımızın mali durumunun çok parlak olduğunu da düşünmüyoruz elbette. Ama yine de örgütlü bir dayanışmayla bu başlıkta da yapılabilecekler olduğu düşüncesiyle hareket ediyoruz. Bu başlıkta elimizde “gazete alma, aldırma” gibi doğal olan bir edim dışında iki olanak var: Birincisi dayanışma ilanları ve reklamlar. İkincisi de dijital abonelik. Bu iki konuda bizlerle temas kurabilirsiniz. İlan için [email protected] ve [email protected] adreslerine, dijital abonelik için [email protected] adresine mail atabilirsiniz. Ya da doğrudan 0 216 315 14 00 no’lu telefon ya da 0 216 324 25 24 no’lu faks üzerinden bize ulaşabilirsiniz.