soL, Davutoğlu'nu manşetten selamladı: 'Bu sırıtışın hesabı sorulacak'

Dün alanlarda satışa çıkan haftalık dergi soL'un 4. sayısı, bugün bayilerde. soL bu hafta Türkiye'nin yeni Başbakanı Ahmet Davutoğlu'nu 'İşlediğin suçlar unutulmadı Başbakan. Bu sırıtışın hesabı sorulacak' manşetiyle selamladı.

soL'un bu hafta okurlarla buluşan 4. sayısında, Çankaya’ya gericilik ve sermaye adına yerleşen savaş kışkırtıcısı yeni Başbakan Ahmet Davutoğlu "Hedef RTE'nin Türkiye'si" dosyasıyla ele alınıyor.

ABD'nin değişen Suriye planlarının işlendiği soL'da, Yatağan'da direnen işçileri ziyaret eden soL ekibinin izlenimleri, Gamze Yücesan Özdemir ile yeni kitabı "İnatçı Köstebek: Çağrı Merkezlerinde Gençlik, Sınıf ve Direniş"e ilişkin de bir söyleşi bulunuyor.

Dergide, cihatçı örgütlerin ele geçirdiği bölgelerde hilafet ilan edişinin konu edildiği "Kara emirlikler yükseliyor" haberinde IŞİD ve Boko Haram'ın ardından Yemen El Kaide'sinin İslami emirlik kurmaya hazırlanışı ele alınıyor.

soL'da bu hafta köşe yazılarıyla Kemal Okuyan, Aydemir Güler, Alpaslan Savaş, Kemal Kadıoğlu, Şule Süzük Toker, Nihat Behram ve Vedat Özdemiroğlu yer alıyor.

Haftalık dergi soL'a okurlar, alan satışlarının dışında, bayilerden de ulaşabiliyor.