Russell Crowe: Avustralya'yı Müslümanlar keşfetmiş

"The Water Diviner" filmi için Türkiye gelen Russell Crowe, bugün yayınlanan söyleşisinde Avustralya'yı müslümanların keşfetmiş olabileceğini söyleyerek ironik bir cevap verdi.

"The Water Diviner" filmi için Türkiye'ye gelen Hollywood'un ünlü aktörlerinden Russell Crowe, son dönemde Amerika kıtasını Müslümanların keşfettiği yönündeki tartışmalara farklı bir bakış açısı getirdi. Crowe, Yeni Zelanda ve Avustralya'yı da Müslümanların keşfettiği konusunda "Bazı haritalar görmüştüm ben de... Tarih ilginç bir konu değil mi?" dedi. 

Hürriyet gazetesinden Savaş Özbey, 26 Aralık'ta vizyona girecek "The Water Diviner" filminin yönetmeni Russell Crowe ve Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Olga Kurylenko ile konuştu.

Söyleşinin bir bölümü şöyle:

Casting için yeterince araştırma yaptığınıza gerçekten inanıyor musunuz? Mesela Olga yerine Nurella daha çok yakışmaz mıydı ‘The Water Diviner’a?

Olga: Nurella kim ki?

Bizim ulusal bir yeteneğimiz ve aynı zamanda eski bir Metallica üyesi...

Cem: Hahhahha şaka yapıyor Russell, sakın cevap verme buna.

Russell: Sanırım casting tercihlerimden son derece memnunum. Dedim ya denge iyi kuruldu ve Türk sinemasının efsaneleriyle çalıştım bu filmde.

Tamam son bir soru: Türk siyasetiyle ilgileniyor musunuz? Mesela Yeni Zelanda ve Avustralya’yı Müslümanların keşfettiğini biliyor muydunuz?

Cem: Ne? Yok artık!

Russell: Evet, olabilir. Bazı haritalar görmüştüm ben de... Tarih ilginç bir konu değil mi?